Actualment oferim el menú migdia de dilluns a divendres. Com sempre, us el podem preparar per endur o també us el podem portar a casa o a la oficina.
Menú del 22 al 26 d’Abril
PRIMERS
Crema de carbassó, espinacs i poma amb llavors torrades (VG/SL/SB)
Amanida verda amb mandarina, remolatxa, fruits secs i veganesa cítrica (SL/SB/VG)
Coca d’escalivada amb formatge de cabra (V)
SEGONS
Risotto de bolets amb daus de moniato al forn (VG/SL/SB)
Bacallà amb samfaina i gratinat d’allioli suau (SL/SB)
El Bowl del dia: amanida verda, cigrons saltejats amb verdures, moniato i veganesa cítrica (VG/SL/SB)
*suplement opcional de Bocados d’Heüra (+3)
*suplement opcional de daus de pit de pollastre cuit a baixa temperatura (+2€)
POSTRES
Flam de xocolata (SB)
Pastís vegà de xocolata, plàtan i avellanes (VG/SL)
V- Vegetarià VG-Vegà SB- Sense blat SL-Sense làctics
*tots els nostres productes poden contenir traces de gluten
*no és possible compartir un menú al restaurant
MENÚ MIGDIA 17,50€ (al restaurant)
MENÚ MIGDIA PER EMPORTAR 15,50€ (a domicili +3€ de transport)
MENÚ BOWL XL 14,50€
MIG MENÚ 13€
segueix-nos