Durant l’any 2019 vam col·laborar amb Ràdio Sabadell, participant en el programa “Sabadell Batega”. La nostra secció la vam titular “La recepta més fresca de la setmana” i vam poder gravar totes les receptes següents:
Esperem que us agradin i que us animeu a cuinar-les!
Crema de remolatxa amb xirivia i fonoll | |
Hamburguesa vegetal d’arròs integral, carbassa i espinacs | |
Crema freda de meló | |
El nostre Matcha Latte | |
Terrina freda de bròquil i espinacs | |
Crema de carbassa amb taronja i gingebre | |
Hamburguesa de peix i algues | |
Apple crumble | |
Amanida de llegum | |
Salsa carbonara de carbassó amb bolets | |
Pannacota vegana de coco i pinya | |
Crema de carbassó, espinacs i lemon grass | |
Cúrcuma Latte | |
Peres infusionades amb espècies |
Vols rebre informació? Deixa’ns les teves dades.
segueix-nos