Notícies

AQUEST ANY SI, TOCA MENJAR BÉ PER VIURE MILLOR! 

M’APUNTO A LA CLASSE!

Aquesta classe és per a tu si tens ganes de posar fil a l’agulla i prioritzar la teva salut per sobre de qualsevol cosa!

Ens trobem per compartir les bases d’una alimentació saludable, com canviar la forma d’alimentar-te, els beneficis que pots extreure’n i un tastet elaborat per la Cuina de @lafrescasabadell

🥦

Cada cop son més els científics que asseguren que les malalties que més afecten la societat estan relacionades amb el que mengem i que una alimentació saludable promou el nostre benestar físic i mental.

🍑

En aquesta classe aprendràs a distingir entre l’alimentació que et nutreix i potencia la teva vitalitat i salut i quina no.

Coneixeràs quin és el tipus d’alimentació natural i saludable compatible amb totes les dietes, amb qualsevol edat i amb les necessitats vitals del moment present que estàs vivint.

Amb una Alimentació Conscient transformes els hàbits nutricionals poc saludables, descobreixes noves formes de cuinar, idees i varietat per als teus plats, recuperes la vitalitat, eleves l’estat d’ànim i et beneficies dels nutrients dels aliments frescos i plens de vida.

🥥

Seràs el que menges: Una persona amb més equilibri, comprensió, més paciència, vital, amb més energia, menys estrès, una son més reparadora i més feliç.

Desitjo veure’t invertint una estona del teu temps en Salut.

T’apuntes?

💚

Ens veiem DISSABTE 21 DE GENER 11h a 13h a LA FRESCA, C/Palanca,17, Sabadell.

 

 

segueix-nos